2013. október 26., szombat

AION portál aktiválás

Az elmozdulások kora. Itt az ideje, hogy újra lépéseket tegyünk! Itt az ideje, hogy a világ sorsa a mi kezünkben legyen! Ezért találkozunk nagy és kis csoportokban, mint egyének és párok a heliocentrikus Uránusz Plútó kvadrát idején november 23-án. Sokan kell, hogy összegyűljünk és elképzelnünk, hogy az Esemény a mostban történik, és megteremt egy tiszta és harmonikus csatornáját a bolygó végső felszabadulásához.

A mi vizualizációnk támogatja majd a planetáris felszabadulási tervet, így nyilvánul meg a lehető leghamarabb, nem erőszakosan és simán, ahogy csak lehetséges. Meg tudjuk csinálni! Terjednie kell, mint a vírusnak! Sok embert kell elérnünk, hogy az emberek kritikus tömege valóban megtudja csinálni. Kérjük, tedd közzé weboldalakon és blogokon. Ha ismersz más médiumot, akkor küldd el nekik. Létrehozhatsz egy helyi facebook csoportot is a világ bármely részén. Készíthetsz erről egy videót is, amit feltölthetsz a youtube-ra. 

Az Aion portál aktiválás ideje jelenti a csúcsát az Uránusz Plútó kvadrátnak, ami 2012-2015 időkereten belül történik. Ez a legfontosabb szempontja asztrológiai korunknak és a jelentése nagyon egyszerű. A Fény forradalma. A pontos heliocentrikus pillanata Uránusz Plútó kvadrátnak november 23-án lesz. Abban a pillanatban egy nagyon érdekes heliocentrikus konfiguráció fog zajlani az Uránusz Plútó kvadráton kívül. A Merkúr, a Vénusz, a Jupiter, a Szaturnusz, a Neptunusz és a Plútó hatágú csillag mandalát alkot majd a Nap körül.

A hatágú csillag nagyon hasonló konfigurációja történt a Harmonikus Konkordanciában 2003 novemberében (amikor az Ellenállási Mozgalom feltörte az az éteri implantátum számítógépes programot), és újra megtörtént a Béke Portál nyitásnál augusztus 25.-én ebben az évben (amikor már együtt megakadályoztuk a katonai inváziót Szíriában). Az AION portál aktiválás csúcs pillanatában a fordulópont kiáradása jön el. A rács aránya miatt, a Fény erők passzívak voltak és főleg a sötét erők intézkedéseire válaszoltak eddig. Az AION portált, a Fény fogja kezdeményezni.

A portál aktiválás pillanatában a Galaktikus Központi Nap egy mini impulzus energiát fog küldeni a Napon keresztül és a hatágú csillag mandala bolygókon keresztül. Ez az energia impulzus hasonló lesz, ami az Eseményen fog történni, de ez az impulzus valószínűleg sokkal kevésbé lesz erős. Az impulzus harmonikus rezonancia hullámokat fog küldeni az egész Naprendszerbe és a Nap mágneses pólusának megfordulását válthatja ki. A galaktikus mini impulzust az Aion és Iona fogják továbbítani, egy kozmikus ikerlélekpár, akik nagyon fontos szerepet játszottak, amikor megalakult a Fény Galaktikus Központi civilizációja több millió évvel ezelőtt. Iona célja most az, hogy az istennő tudatossága terjedjen a Galaktikus Központi Napból a kevésbé fejlett bolygók felé a Tejútrendszer külső spirális karjaiba. A galaktikus mitológiában szárnyas istennőként ábrázolták.

Aion célja, hogy segítse a kozmikus fordulópont ciklusát, és felügyelje azt a galaxisban, harmóniában 25 000 éves Galaktikus Központi Nap szív impulzusával. Ő fogja felügyelni az AION aktiválását itt a Földön. Ez az aktiválás fogja jelezni a korok váltását. Először a történelemben egy közvetlen kapcsolatot kell létrehozni a fizikai síkon (3.dimenzió), és a kozmikus atmikus síkon (11.dimenzió) a Földön. Az aktiválás a  Új Reneszánsz kiváltó pontja lesz. Ezért lesz a fő aktiválás Firenzében, Olaszországban. Csatlakozhatsz hozzánk.

Ha nem tudsz csatlakozni hozzánk Firenzében, megtudod csinálni az aktiválást bárhol csoportban vagy egyedül is, bárhol a világon. Az AION aktiválás pillanata november 23-án 10 óra 11 perc Közép-Európai idő szerint. Ez Magyarországon este 22:10-kor lesz! Egyéb időzónák itt olvashatóak.

Instrukciók:
1. Csendesedj el, és figyelj a légzésedre.
2. Hívd a felsőbbik éned, a szellemi vezetőid, angyalokat és a felemelkedett mestereket. 
3. Képzeld el a kompressziós áttörés pillanatát, az Esemény villanást, a felszabadulás pillanatát a mostban.

Győzelem most! Felszabadulás most!

Forrás: http://2012portal.blogspot.hu/  
Fordította: SandalPhon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.