2013. október 13., vasárnap

Az új lehetőségek ablaka

Új lehetőségek tárháza fog megnyílik a bolygó felszínén. Ezek az új lehetőségek azt jelentik, hogy nagyobb az Esemény megtörténésének a valószínűsége, annak ellenére, hogy még nem a legvalószínűbb időpont. Ezen a lehetőségeken belül a nap mágneses mezejének a megfordulása meg fog történni. Tudományos tanulmányok professzora, Tchijevsky megállapította, hogy 80%-a a társadalmi változásoknak megtörténhetnek 2,5 évvel a napciklus maximum előtt illetve után.


Ez a lehetőségablak október 18-án fog megnyílni a holdfogyatkozáskor. Ez a holdfogyatkozás felgyorsítja a nem fizikai entitások eltávolítását az éteri síkokon, ami egy nagyon intenzív tisztítás is lehet. November 1-én lesz egy új Plútó-Uránusz együttállás, amikor ismét hatalmas energiák lesznek jelen. Ez lesz egyben a legvalószínűbb idő az amerikai kormány teljes leállására is. A kedvező eredmény valószínű.

November 3-án lesz egy hibrid teljes napfogyatkozás. Ez a napfogyatkozás elkezdi gyógyítani azt a rendellenességet, ami akkor jött létre amikor az archónok Kongói inváziója volt 1996-ban. Lesz egy fordulópont ebben a lehetőségek időszakaszában november 23-án. Ekkor egy portál fog nyílni AION néven, melyről lesz majd egy külön bejegyzés, mert fontos.


Majd november 28-án az ISON üstökös (ami nem űrhajó vagy ufo) elér minket. Elég valószínű, hogy ettől szép égboltot láthatunk majd felfelé tekintve. Ez egy energia löket is lesz az emberiségnek, hogy a földi karanténon túl növelni tudjuk a tudatosságunkat.

Ez az egész mostani lehetőségek tárháza december 25-én zárul.

Forrás: http://2012portal.blogspot.hu/ 
Fordította: http://felemelkedes.blogspot.hu/

1 megjegyzés:

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.